MediaWatch

Digital boghandel udruller streamingtjeneste og sliber vækstplaner med ny kapital

Bogtjenesten Tales.dk har udbygget sin fordelsklub med en streamingtjeneste, der vil konkurrere på både pris og rabataftaler. Selskabet har for nylig fået yderligere tre investorer om bord, herunder tidligere direktør for Zalando i Norden, der skal hjælpe med udrulning i nye markeder.

Foto: Tales/PR

Efter Tales.dk, som er baseret på at sælge bøger online, i begyndelsen af året varslede, at der var ambitioner om søsætning af en ny streamingtjeneste i forlængelse af bogsalget, er planerne endelig ført ud i livet.

Tales.dk har i løbet af september sat strøm til tjenesten i en soft launch, inden der den kommende tid vil blive sat mere tryk på markedsføring af den nye konkurrent i markedet. Det fortæller Ramus Vittrup Halvor, adm. direktør og medejer af selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs