MediaWatch

Online-boghandel barsler med ny streamingtjeneste

Tales.dk vil kæmpe med om bogstreamernes gunst og sigter efter en lancering på dansk grund i maj. Flere lande vil følge efter, lyder ambitionen fra direktør, efter selskabet har rejst etcifret millionbeløb.

Medarbejderstaben bag Tales.dk, der er vokset til otte i forbindelse med investeringen fra Danban og Vækstfonden. | Foto: PR/Tales.dk

Tales.dk, som tjener sine penge på at sælge bøger online i Danmark og England, har rejst 4,5 mio. kr., og pengene skal bruges til vækst både markeds- og produktmæssigt. Det fortæller Rasmus Vittrup Halvor, adm. direktør for Tales.dk, til MediaWatch.

En tredjedel af beløbet – 1,5 mio. kr. – er kommet fra investornetværket Danban, hvor 10 investorer er gået sammen om investeringen, der har resulteret i en ejerandel på 7 pct. Derudover har Vækstfonden ydet et lån på 3 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs