MediaWatch

Online-boghandel barsler med ny streamingtjeneste

Tales.dk vil kæmpe med om bogstreamernes gunst og sigter efter en lancering på dansk grund i maj. Flere lande vil følge efter, lyder ambitionen fra direktør, efter selskabet har rejst etcifret millionbeløb.

Medarbejderstaben bag Tales.dk, der er vokset til otte i forbindelse med investeringen fra Danban og Vækstfonden. | Foto: PR/Tales.dk

Tales.dk, som tjener sine penge på at sælge bøger online i Danmark og England, har rejst 4,5 mio. kr., og pengene skal bruges til vækst både markeds- og produktmæssigt. Det fortæller Rasmus Vittrup Halvor, adm. direktør for Tales.dk, til MediaWatch.

En tredjedel af beløbet – 1,5 mio. kr. – er kommet fra investornetværket Danban, hvor 10 investorer er gået sammen om investeringen, der har resulteret i en ejerandel på 7 pct. Derudover har Vækstfonden ydet et lån på 3 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs