MediaWatch

Egmont lægger 730 millioner for større bid af bogmarked i vækst

Egmonts ambitioner på forlagsmarkedet har fået et milliardstort skub fremad med opkøbet af de resterende 50 pct. af den norske sværvægter Cappelen Damm.

Foto: Nicolai Lorenzen/Ritzau Scanpix

Med overtagelsen af det fulde ejerskab af norske Cappelen Damm er Egmont-koncernen sendt med katapult op som en af de største forlagsvirksomheder i Norden med muskler og ikke mindst rettigheder til at udbygge positionen i Europa.

Positionen, der indebærer samlede forlagsaktiviteter for godt 1,5 mia. kr. ifølge koncernen selv, er dog ikke kommet helt billigt. Én milliard norske kroner, svarende til godt og vel 730 mio. kr., har Egmont betalt Bonnier, for at medejeren afhænder sin ejerandel. Et nemt valg, lyder det fra Egmonts adm. direktør Steffen Kragh.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs