MediaWatch

Lindhardt & Ringhof overtager Haase Forlag og udvider uddannelsesforretning

Et af landets ældste fagbogsforlag, Haase Forlag, bliver en del af Lindhardt & Ringhof. Overtagelsen skal bl.a. ses i lyset af den stigende digitalisering af lærebogmarkedet og de store forlags konkurrence om markedsandelene her.

Foto: PR/Lindhardt og Ringhof

Konsolideringen på markedet for fag- og lærebøger skriver et nyt kapitel, når Lindhardt & Ringhof 1. juli overtager det mere end 140 år gamle Haase Forlag.

”Haase er et virkelig godt, lille forlag, som er specialister inden for eksempelvis kemi til undervisningsbrug. Den portefølje af undervisningsbøger passer godt til vores undervisningsforlag Praxis. Derudover er der en håndfuld almindelige bøger ved siden af, så selvom Haase her de seneste år har været drevet i det små, er det en fin liste af bøger, vi har overtaget. Vi er super glade,” siger adm. direktør for Lindhardt & Ringhof, Lars Boesgaard, til MediaWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs