MediaWatch

Podimo opsluger tjeneste med børnebøger - har købestærke forældre i kikkerten

Podcast-platformen breder sig længere ind over markedet for bogtjenester med opkøbet af platformen Fairytell, der sidder på en stor portion digitale bogrettigheder målrettet børn. Direktør og medstifter Morten Strunge forventer en acceleration i brugen af lydbøger blandt de mindste.

Foto: Jens Hartmann Schmidt/Ritzau Scanpix

Podcastplatformen Podimo vil have fingrene i en ny målgruppe med opkøb af børnebogstjenesten Fairytell, der er en digital platform og mobilapp med bøger, lydbøger og podcasts for børn i aldersgruppen 3-10 år.

Fairytell har eksisteret siden 2017, hvor tjenesten blev lanceret i Danmark. Siden er tjenesten også gået i land i Sverige og senest i Schweiz, ligesom indholdskataloget i efteråret blev udvidet med podcastproduktion til børn.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs