MediaWatch

Boghandlerne vil hæve stemmen i den offentlige debat

Boghandlerne skal stå stærkere og blive mere synlige i den offentlige debat. Sådan lyder det fra formanden for Boghandlerforeningen, som kalder det en bunden opgave for ny direktør at give foreningen en stærkere stemme.

Stadig flere køber bøger uden at have stået nede i den lokale boghandel og holdt bogen rent fysisk i hånden. | Foto: Lars Krabbe/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Brancheforeningen for de danske boghandlere skal have en stærkere stemme, når en ny direktør træder til og afløser Bo Dybkjær på posten. Det fortæller bestyrelsesformand Lone Haagerup til Kulturmonitor, hvor hun udstikker en ny retning for foreningen mod større synlighed og indflydelse i den offentlige og politiske debat.

“Fremadrettet er Boghandlerforeningen væsentligste opgaver medlemspleje og større synlighed over for beslutningstagere, medier og samarbejdspartnere. Vores ambitioner går på en mere synlig rolle og en større indflydelse i den offentlige og politiske debat, så vores medlemmer føler og oplever, at vi er deres brancheforening og taler deres sag,” siger Lone Haagerup til Kulturmonitor.

Der er endnu ikke sat navn på Bo Dybkjærs afløser, som overtager tøjlerne til juli.

Boghandlere kalder Amazon-indtog en "ubehagelig overraskelse"

Boghandlerforeningens direktør fratræder 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs