MediaWatch

Boghandlerforeningens direktør fratræder

Boghandlerforeningen skal finde en ny direktør, da den nuværende har meldt sin afgang til sommer.

Foto: Ole Lind/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Brancheforeningen for danske boghandlere, Boghandlerforeningen, skal på jagt efter en ny direktør, der kan tage over efter Bo Dybkjær, der har valgt at stoppe. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Bo Dybkær har siddet på posten siden 2016 og stopper efter gensidig aftale med bestyrelsen, fremgår det.

"Bo Dybkær har i hele perioden stået i spidsen for en forening som har skullet tilpasse sig en ny virkelighed, hvor foreningen har ændret form, til i dag at være regulær brancheforening, med fokus på litteraturen og medlemmerne. Det har krævet en stor indsats at gennemgå denne transformation og den opgave har Bo Dybkær løst på fuldt tilfredsstillende vis, ligesom han har haft fokus på at formidle boghandlernes sag og deltaget aktivt i at udvikle Boghandlerforeningen, således at den i dag står som en velfungerende brancheforening," siger Lone Haagerup i meddelelsen.

Bo Dybkjær stopper i stillingen 30. juni.

Før han satte sig i Boghandlerforeningens direktørstol har Bo Dybkær bl.a. været kommunikationschef for Dansk Design Center og byggeselskabet NCC.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs