MediaWatch

Det ene forlag efter det andet melder pas til årets bogmesse i Frankfurt

Der bliver god plads mellem standene på årets største branchetræf for forlagene - bogmessen i Frankfurt. Selvom arrangørerne har meldt ud, at messen bliver gennemført, vælger adskillige af verdens største forlaghuse at sidde over.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Efter arrangørerne bag verdens største forlagstræf – bogmessen i Frankfurt – meldte ud i slutningen af maj, at messen bliver afviklet som planlagt i oktober, har flere internationale forlag allerede nu valgt at droppe deltagelse i år. Det skriver Boktugg.

Således har de internationale forlagshuse Simon & Schuster, Penguin Random House, Harper Collins, Pan Macmillan, flere forlag under Hachette samt både Bonnier og Nordtsteds meddelt, at de ikke har tænkt sig at udstille på messen eller sende folk dertil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs