MediaWatch

Internationalt forlæggerforbund aflyser verdenskongres

Usikkerhed omkring coronavirus har fået organisationen International Publishers Association (IPA) til at aflyse verdensomspændende møde i slutningen af maj.

Foto: Tidsvilde Stine/Ekstra Bladet/Ritzau Scanpix

Endnu et event i forlagsbranchen bliver nu udskudt som følge af coronavirusset. Denne gang er det det internationale udgiverforbund, International Publishers Association, IPA, som har set sig nødsaget til at aflyse verdenskongressen i 2020. Det skriver Bogmarkedet.

Mødet, som skulle samle delegerede fra forlæggerforeninger verden over, skulle have fundet sted i Lillehammer i Norge 28.-30. maj i forbindelse med Norsk Litteraturfestival.

Arrangørerne oplyser ifølge Bogmarkedet, at IPA ikke ønsker nogen usikkerhed omkring Covid-19, hvorfor man har valgt at aflyse kongressen. IPA har 83 medlemsorganisationer fra 69 lande.

Ud over kongressen er en række internationale bogmesser blevet aflyst eller udsat som følge af spredningen af Corona. Det gælder blandt andet London Book Fair, som skulle være fundet sted i marts, og bogmessen i Leipzig, Livre Paris og Abu Dhabi International Book Fair.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere