MediaWatch

Storytel hentede flere abonnenter i første kvartal – men fik nyt underskud

Det strømmede ind med nye streamingabonnenter hos Storytel i årets første tre måneder, og omsætningen steg. På bundlinjen står et minus, der dog er mindre, end det var i samme periode sidste år.

Foto: PR/Storytel

Svenske Storytel, der tjener de fleste af sine penge på bogstreaming og deruover ejer flere forlag, kunne i årets første kvartal se omsætningen stige sammen med antallet af abonnenter. Bundlinjen var stadig i rødt territorium, men underskuddet blev mindre end samme periode sidste år, viser regnskabet for årets første tre måneder.

Storytel omsatte i første kvartal for 571,9 mio. svenske kr. svarende til omkring 400 mio. kr. Det var cirka 45 pct. mere end i første kvartal sidste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs