MediaWatch

Information hyrer to nye direktører

Ny udviklingsdirektør og ny kommerciel direktør skal styrke Informations fokus på abonnenter og nye produkter.

Rasmus Øhlenschlæger Madsen er ny udviklingsdirektør på Information. | Foto: PR/Information

For nylig satte Stine Carsten Kendal sig til rette i stolen som adm. direktør for Information, efter Mette Davidsen Nielsen skiftede til jobbet som kulturredaktør på Politiken.

Det efterlod et hul på posten som udviklingsdirektør, som nu bliver udfyldt af Rasmus Øhlenschlæger Madsen, der overtog opgaven 1. januar. Samtidig er Morten Stald blevet udnævnt til ny kommerciel direktør.

Det skriver Information i en pressemeddelelse.

”Vi tror, at der er endnu flere, der kan bruge Informations indhold. Morten Stald og Rasmus Øhlenschlæger Madsen styrker fokus på at være endnu mere for vores abonnenter, samtidig med at vi får lavet nye produkter til flere," udtaler adm. direktør Stine Carsten Kendal i pressemeddelelsen.

De to nye direktører skal arbejde tæt sammen. Som ny udviklingsdirektør får Rasmus Øhlenschlæger Madsen ansvaret for større projekter og partnerskaber, udgivelser, undervisning, særtillæg, podcast og grafik, og underbrands iBureauet og Informations Forlag. Han har været ansat på avisen siden 2015 og har bl.a. en fortid som redaktionschef på Gyldendal.  

Morten Stald har været kommerciel chef på Information siden 2013. I den nye rolle som kommerciel direktør får han ansvar for salg, marketing, abonnementsmodeller, kundeservice, annoncer og Informations arrangementer. Han har tidligere været bladsalgschef hos Berlingske Media.

Ny Information-direktør vil se på nye formater og produkter 

"Mette Davidsen-Nielsen er absolut førstevalg" 

Information finder ny direktør internt

Mette Davidsen-Nielsen ny kulturredaktør på Politiken 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs