MediaWatch

Politiken udskifter digital direktør

Politiken hyrer ny digital direktør. Ny mand på posten bliver Troels Behrendt Jørgensen, som afløser Frederik Wiedemann, der stopper på Politiken.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Politiken skifter ud på posten som digital direktør. Ny mand i direktørstolen bliver Troels Behrendt Jørgensen, der kommer fra en tilsvarende stilling på Information. Han afløser Frederik Wiedemann, der stopper efter knap to år på Politiken, hvoraf de seneste 15 måneder var i rollen som digital direktør. Det skriver Politiken i en pressemeddelelse

"Stillingen som digital direktør ændrer karakter og indhold. Frederik har været med til at udvikle en række løfterige projekter, styrket vores digitale analyse- og salgskapacitet og har lagt en langsigtet digital strategi. For hans store og loyale indsats skylder vi ham en stor tak," siger chefredaktør på Politiken, Christian Jensen.

Som kommende digital direktør skal Troels Behrendt Jørgensen fokusere endnu mere på udviklingen af et datagenereret og digitaliseret workflow, der skal understøtte det digitale abonnementssalg. Artikelproduktion skal desuden i endnu højere grad tænkes og udarbejdes digitalt fra begyndelsen, skriver Politiken i pressemeddelelsen. Han tiltræder i stilling 1. oktober.

Den nuværende digital direktør Frederik Wiedemann stopper på Politiken 8. juli. Det sker som en konsekvens af, at der fremover er brug for en anden profil til jobbet.

"Min stilling skal ændre funktion fremover, så det er naturlig at finde en anden profil til jobbet. Det har været spændende at være med til at forandre vores digitale setup og forretning, og jeg glæder mig til lanceringen af flere af vores igangværende projekter. I det hele taget glæder jeg mig til at følge den fortsatte forandring og forbedring af Politiken i de kommende år," siger Frederik Wiedemann i meddelelsen.

Politiken hentede for nyligt andre ledende kræfter fra Information i skikkelse af Christian Jensen, der skiftede fra en stilling som chefredaktør på Information til en tilsvarende stilling på Politiken.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs