MediaWatch

Aktionær ejer nu mere end 10 pct. i North Media

Olav W. Hansen har købt yderligere aktier i North Media og ejer nu - direkte og indirekte - mere end 10 pct. af den udstedte aktiekapital i selskabet.

Det fremgår af en meddelelse torsdag eftermiddag.

"Olav W. Hansen ejer personligt 314.783 aktier, svarende til cirka 1,569 pct. af selskabets aktiekapital og stemmerettigheder. De resterende 1.691.403 aktier, svarende til cirka 8,434 pct. af selskabets aktiekapital og stemmerettigheder, ejes gennem selskabet Olav W. Hansen A/S, der er kontrolleret af Olav W. Hansen," oplyser North Media.

Det Horsens-baserede investeringsselskab har tidligere købt op i North Media inden for det seneste år. I juni 2015 var selskabet også på indkøb og hævede aktieposten i North Media A/S til 5,06 pct.

North Media står bag den gratis ugeavis Søndagsavisen - hovedforretningen er distributionsselskabet FK Distribution. Medieselskabet er ejet af stifteren Richard Bunk.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs