MediaWatch

Aktionær ejer nu mere end 10 pct. i North Media

Olav W. Hansen har købt yderligere aktier i North Media og ejer nu - direkte og indirekte - mere end 10 pct. af den udstedte aktiekapital i selskabet.

Det fremgår af en meddelelse torsdag eftermiddag.

"Olav W. Hansen ejer personligt 314.783 aktier, svarende til cirka 1,569 pct. af selskabets aktiekapital og stemmerettigheder. De resterende 1.691.403 aktier, svarende til cirka 8,434 pct. af selskabets aktiekapital og stemmerettigheder, ejes gennem selskabet Olav W. Hansen A/S, der er kontrolleret af Olav W. Hansen," oplyser North Media.

Det Horsens-baserede investeringsselskab har tidligere købt op i North Media inden for det seneste år. I juni 2015 var selskabet også på indkøb og hævede aktieposten i North Media A/S til 5,06 pct.

North Media står bag den gratis ugeavis Søndagsavisen - hovedforretningen er distributionsselskabet FK Distribution. Medieselskabet er ejet af stifteren Richard Bunk.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs