MediaWatch

Politikens Lokalaviser: Vi skal fokusere på salg

Sparerunden i Politikens Lokalaviser, der bl.a. nedlægger stillingen som digital direktør, rokker ikke ved digitale ambitioner, siger adm. direktør Søren Riis.

Søren Riis, adm. direktør, Politikens Lokalaviser

Politikens Lokalaviser satte i sidste uge gang i en omfattende manøvre for at hæve indtjeningen. Ugeaviskoncernen nedlægger 40 stillinger og afskedigede seks direktører som led i sparerunden. Blandt stillingerne, der forsvinder, er jobbet som digital direktør. I stedet er det digitale ansvar lagt under Politikens Lokalavisers nyudnævnte kommercielle direktør, Peter Garhøj.

Skiftet skal dog ikke ses som en neddrosling af de digitale ambitioner, siger adm. direktør Søren Riis. Det handler – ud over at spare og slanke organisationen – om, at behovet for at skille det digitale forretning ud i et selvstændigt direktørområde er blevet mindre, siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs