MediaWatch

Politikens Lokalaviser: Vi skal fokusere på salg

Sparerunden i Politikens Lokalaviser, der bl.a. nedlægger stillingen som digital direktør, rokker ikke ved digitale ambitioner, siger adm. direktør Søren Riis.

Søren Riis, adm. direktør, Politikens Lokalaviser

Politikens Lokalaviser satte i sidste uge gang i en omfattende manøvre for at hæve indtjeningen. Ugeaviskoncernen nedlægger 40 stillinger og afskedigede seks direktører som led i sparerunden. Blandt stillingerne, der forsvinder, er jobbet som digital direktør. I stedet er det digitale ansvar lagt under Politikens Lokalavisers nyudnævnte kommercielle direktør, Peter Garhøj.

Skiftet skal dog ikke ses som en neddrosling af de digitale ambitioner, siger adm. direktør Søren Riis. Det handler – ud over at spare og slanke organisationen – om, at behovet for at skille det digitale forretning ud i et selvstændigt direktørområde er blevet mindre, siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs