MediaWatch

Hjemløseavis fejrer jubilæum med gratis udgave

I anledning af 20 års jubilæum uddeler sælgerne et gratis særnummer. Ifølge Hus Forbi er avisen aktuel som nogensinde før.

Hjemløseavisen Hus Forbi fylder 20 år, og i den anledning uddeler sælgerne af aviserne en gratis særudgave, skriver Avisen.dk

Det gratis særnummer, som uddeles fra fredag 15. april, indeholder bl.a. postkort med fotos taget af de hjemløse, interview med en læser, der har været med helt fra starten og en beskrivelse af, hvordan det hele begyndte.

Ifølge Hus Forbi er avisen aktuel som nogensinde før med ca. 5000 hjemløse i Danmark, hvoraf ca. 500 af dem lever på gaden.

"Antallet har været støt stigende, siden SFI begyndte at tælle i 2007 - seneste tælling viser især, at der kommer flere unge, hvilket bekræftes af alle, der arbejder med hjemløse og socialt udsatte," siger Peter Andersen, redaktionssekretær på Hus Forbi.

Hus Forbi koster normalt 20 kr., hvoraf 10 kr. går til sælgeren.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs