MediaWatch

Salgsfremgang til de hjemløses avis

Siden september er gadesalget af avisen Hus Forbi vokset, og især julen øger salget de hjemløses avis kraftigt.

De hjemløses avis, Hus Forbi, oplever salgsfremgang. Siden september har den velgørende avis øget oplaget, og alene i hovedstadsområdet bliver der solgt 20 pct. flere aviser i december, skriver DR P4 København.

Hus Forbi udkommer nu i omkring 100.000 eksemplarer hver måned. Det stigende salg betyder, at den hjemløse avissælger får råd til mere jul.

"Det gør, at de ikke skal spekulere så meget på, om der nu er råd til at komme ind på et herberg om natten. Der kan måske blive råd til en gave til en datter, man ikke har set i lang tid," siger Rasmus Kristensen, sekretariatsleder i Hus Forbi, til DR P4 København.

Ifølge ham skyldes det øgede oplag, der rækker udover julemåneden, mindre krisesnak, hvilket har fået tyveren, som avisen koster, til at sidde løsere i lommen.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs