MediaWatch

Tidligere DR-profil skal løfte tv-satsning på Flensborg Avis

Tidligere håndboldkommentator for DR Sporten skal lave tv-nyheder fra Nordtyskland for Flensborg Avis.

Fra 1. maj rykker Holger Rasmussen, 58, til Flensborg Avis, der har hyret den tidligere håndboldkommentator for DR Sporten til avisens tv-satsning. Det skriver Flensborg Avis.

Flensborg Avis fik tidligere på året bevilget næsten 7 mio. kr. af Folketingets Sydslesvigudvalg til tv-projektet, Flensborg Avis TV. Holger Rasmussen bliver en del af teamet på i alt tre ansatte, der skal få projektet i luften og dække nordtyske nyheder med relevans for danskere.

"Vi glæder os umådeligt over, at det er lykkedes at finde en så velkvalificeret profil til at stå i spidsen for vores nye satsning," siger chefredaktør Jørgen Møllekær til avisen.

Ifølge avisen vil nyhedsindslagene fra Flensborg Avis TV blive stillet til rådighed for de danske public service stationer, DR og TV 2's regioner, samt andre danske nyhedsmedier, der måtte være interesseret.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs