MediaWatch

Tidligere DR-profil skal løfte tv-satsning på Flensborg Avis

Tidligere håndboldkommentator for DR Sporten skal lave tv-nyheder fra Nordtyskland for Flensborg Avis.

Fra 1. maj rykker Holger Rasmussen, 58, til Flensborg Avis, der har hyret den tidligere håndboldkommentator for DR Sporten til avisens tv-satsning. Det skriver Flensborg Avis.

Flensborg Avis fik tidligere på året bevilget næsten 7 mio. kr. af Folketingets Sydslesvigudvalg til tv-projektet, Flensborg Avis TV. Holger Rasmussen bliver en del af teamet på i alt tre ansatte, der skal få projektet i luften og dække nordtyske nyheder med relevans for danskere.

"Vi glæder os umådeligt over, at det er lykkedes at finde en så velkvalificeret profil til at stå i spidsen for vores nye satsning," siger chefredaktør Jørgen Møllekær til avisen.

Ifølge avisen vil nyhedsindslagene fra Flensborg Avis TV blive stillet til rådighed for de danske public service stationer, DR og TV 2's regioner, samt andre danske nyhedsmedier, der måtte være interesseret.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs