MediaWatch

Dagbladenes Bureau afskediger tre ud af fire journalister

Et farvel til flere kunder og en presset økonomi har gjort det nødvendigt at tage afsked med hovedparten af redaktionen på Dagbladenes Bureau.

Foto: PR-foto

I slutningen af sidste uge måtte Dagbladenes Bureau tage afsked med hovedparten af sine medarbejdere. Tre ud af bureauets fire journalister modtog en fyreseddel. Det betyder, at redaktionen fremover består af chefredaktøren og en enkelt journalist, og bureauet vil desuden samarbejde med en række freelancere.

”Det er jo desværre et vilkår i branchen, som den ser ud nu. Jeg er glad for, at vi fundet en løsning, hvor vi kunne se, at vi kan få det til at fungere på sigt. Det har været voldsomt og en hård omgang, når man er så lille et sted og siger farvel til tre medarbejdere,” siger chefredaktør og adm. direktør Anne Brandt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs