MediaWatch

Information retter og beklager 11 artikler

Efter en gennemgang af cirka 150 artikler skrevet af freelancer har Information valgt at rette og beklage 11 af dem. Skribenten selv afviser flere påstande.

Information har gennemgået omkring 150 artikler fra freelance korrespondent Annegrethe Rasmussen, der i december kom i heftigt stormvejr efter anklager om plagiat.

Informations undersøgelse fører til, at avisen beklager og retter 11 artikler. I undersøgelsen skriver chefredaktør Christian Jensen, at avisen har konstateret "en række forhold med manglende og forkert kildeangivelse og kritisabel journalistisk etik".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs