MediaWatch

Krab-Johansen: Det hårdeste har været tilpasninger

Anders Krab-Johansen har været i spidsen for Børsen i fem år. Mest stolt er han af Børsens markedsposition, mens nedskæringer og afskedigelser har været en "barsk opgave".

Foto: PR-foto

På tredje sal i Møntergade 19 sidder Anders Krab-Johansen på sit kontor. Kontoret har været hans i fem år, siden han satte sig til rette i erhvervsmediets chefstol i starten af 2011.

I chefens regeringstid har omsætningen været under pres. Fra 2010 til 2014 er regnskabsposten faldet omkring 15 pct., og når Anders Krab-Johansen ser tilbage på sine fem år i spidsen for Børsen, er det tilpasninger til nye tider i mediebranchen, der har været det hårdeste.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs