MediaWatch

Krab: Børsen forbliver den samme avis efter salg

Børsen skal fortsat være erhvervslivets stemme og bekende sig til markedsmekanismerne som liberalt medie, efter avisen er blevet solgt til JP/Politkens Hus, fastslår chefredaktør.

Selvom Børsen i sidste uge fik ny ejer i form af JP/Politikens Hus, vil avisen vedblive med at være det samme liberale, erhvervsorienterede medie som hidtil. Det fastslår chefredaktør Anders Krab-Johansen i en leder i Børsen:

”Når jeg vælger at skrive om os selv i dagens leder, er det for at aflevere et utvetydigt budskab: Børsen fastholder sin nuværende identitet og redaktionelle linje, selv om vi skifter ejer.”

I lederen skriver chefredaktøren desuden, at Børsen hverken vil udvikle sig til at blive ”forbenede som Jyllands-Posten, forskrækkede som Politiken eller sensationspresse som Ekstra Bladet”.

Derimod vil bibeholde sit liberale grundsyn og tro på markedsmekanismerne som et selvstændigt medie i JP/Politikens Hus.

Forsiden lige nu

DR strammer praksis for godkendelse af bijobberi

I en orienteringsmail, som Jyllands-Posten har set, skriver DR's ledelse, at praksis for godkendelse af bijobberi strammes op. Men de interne regler på området er ikke ændret, siger nyhedsdirektør Sandy French til avisen.

Program om kriseramt fodboldklub vinder journalist-pris

Holdet bag et program, som følger fodboldklubben Randers F.C. på tæt hold, vinder prisen "Årets Sportsjournalist." En pris, hvor også en tv-dokumentar om ludomani i fodboldverdenen og en artikelserie om hjernerystelser i dansk idræt var nomineret.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere