MediaWatch

Iagttagere: Derfor kan JP/Pol retfærdiggøre høj Børsen-pris

800 mio. kr. betaler JP/Politikens Hus for Børsen. Flere iagttagere mener, at prisen er høj, omend den ikke matcher sidste sommers storhandel med Financial Times.

Anders Krab-Johansen, Børsen, og Stig Ørskov, JP/Politikens Hus til pressemøde tidligere på dagen. | Foto: Jens Henrik Daugaard/Polfoto

JP/Politikens Hus lægger kontant 800 mio. på bordet hos svenske Bonnier for Dagbladet Børsen. Det gør handlen til den største på det danske avismarked siden Mecoms køb af Berlingske Media i 2006.

I og omkring den danske mediebranche synes der at herske enighed om, at JP/Politikens Hus har haft den store - nogle mener endda opsigtsvækkende store - tegnebog fremme ved købet af Dagbladet Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs