MediaWatch

Qureshi ekskluderes ikke alligevel af specialforening

Specialforeningen Journalisterne under Dansk Journalistforbund trækker eksklusion af sportsjournalisten tilbage. Bestyrelsen havde ikke hjemmel til beslutningen.

Foto: Egmont Publishing

Efter Michael Qureshis brug af falske navne på kilder blev kendt, besluttede bestyrelsen i specialforeningen Journalisterne sig for at ekskludere sportsjournalisten. Udmeldingen fra foreningen, der organiserer medlemmer af Dansk Journalistforbund, som beskæftiger sig med journalistik, kom på Journalisternes Facebook-side i onsdags. Nu er eksklusionen imidlertid blevet trukket tilbage. Det skriver Journalisten.

”En eksklusion bør ikke finde sted uden en grundig sagbehandling, hvorunder vi hører både vores kollega og arbejdspladsens tillidsmand og sætter os personligt godt ind i sagen. Det er ikke sket i dette tilfælde, og jeg skal på egne og bestyrelsens vegne undskylde og kalde eksklusionen tilbage,” skriver formand Rasmus Mark Pedersen på foreningens Facebook-side.

 

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs