MediaWatch

Britisk politi dropper aflytningsanklager mod journalister

Mangel på beviser betyder, at engelsk politi dropper anklager mod mediekoncerner og 10 journalister i sager om ulovlig aflytning af telefoner.

Mangel på afgørende beviser betyder, at 10 anklagede journalister med tilknytning til udgiveren The Mirror Group og den Rupert Murdoch-ejede mediekoncern News Group Newspapers kan ånde lettet op. Engelsk politi har besluttede ikke at forfølge sagen om ulovlig aflytning af telefoner videre. Det skriver The Guardian.

Ifølge Crown Prosecution Service (CPS), der har stået for den juridiske rådgivning af Metropolitan Police i sagen, er anklagerne blevet droppet på grund af manglende bevismateriale, som kunne føre til en realistisk forventning om domsfældelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs