MediaWatch

Tidligere Brooks-allieret vil lægge alt frem

Tidligere sikkerhedschef i News Corp. varsler afsløringer, efter den skandaleombruste Rebekah Brooks har fået nyt topjob.

Rebekah Brooks, nyudnævnt direktør for News UK. | Foto: Lefteris Pitarakis/AP/Polfoto/Arkiv

Der kan være store afsløringer på vej om Rebekah Brooks, den lukkede avis News of the World og Rupert Murdochs News Corp.

The Guardian skriver, at Mark Hanna, der er tidligere sikkerhedschef for News Corp.'s britiske afdeling, vil afsløre en lang række hemmeligheder om det britiske medieforetagende.

"Jeg har i sinde at fortælle alt, jeg ved, og jeg er sikker på, at det vil chokere alle og afsløre, hvordan det var at arbejde i det, der var, og helt sikkert bliver, en af de mest hadede organisationer i Storbritannien, måske endda i hele verden," siger Mark Hanna ifølge The Guardian i en Youtube-video, som han uploadede i går.

Mark Hanna mistede sit job efter afsløringerne i 2011 af, at News Corp.-avisen News of the World i en lang række tilfælde ulovligt havde hacket sig ind på kendtes telefoner. Han mener selv, at fyringen var ganske uberettiget.

Den tidligere sikkerhedschef fortæller, at han står frem nu, fordi han føler sig indigneret over, at tidligere chefredaktør på News of the World, Rebekah Brooks, har fået et nyt job som topchef i News Corp.'s britiske afdeling.

Mark Hannas Youtube-video kan ses via linket her.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs