MediaWatch

Tidligere Brooks-allieret vil lægge alt frem

Tidligere sikkerhedschef i News Corp. varsler afsløringer, efter den skandaleombruste Rebekah Brooks har fået nyt topjob.

Rebekah Brooks, nyudnævnt direktør for News UK. | Foto: Lefteris Pitarakis/AP/Polfoto/Arkiv

Der kan være store afsløringer på vej om Rebekah Brooks, den lukkede avis News of the World og Rupert Murdochs News Corp.

The Guardian skriver, at Mark Hanna, der er tidligere sikkerhedschef for News Corp.'s britiske afdeling, vil afsløre en lang række hemmeligheder om det britiske medieforetagende.

"Jeg har i sinde at fortælle alt, jeg ved, og jeg er sikker på, at det vil chokere alle og afsløre, hvordan det var at arbejde i det, der var, og helt sikkert bliver, en af de mest hadede organisationer i Storbritannien, måske endda i hele verden," siger Mark Hanna ifølge The Guardian i en Youtube-video, som han uploadede i går.

Mark Hanna mistede sit job efter afsløringerne i 2011 af, at News Corp.-avisen News of the World i en lang række tilfælde ulovligt havde hacket sig ind på kendtes telefoner. Han mener selv, at fyringen var ganske uberettiget.

Den tidligere sikkerhedschef fortæller, at han står frem nu, fordi han føler sig indigneret over, at tidligere chefredaktør på News of the World, Rebekah Brooks, har fået et nyt job som topchef i News Corp.'s britiske afdeling.

Mark Hannas Youtube-video kan ses via linket her.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs