MediaWatch

EB frygter større omfang af Qureshi-sag

Bortvist journalist har muligvis stået bag flere Ekstra Bladet-artikler med forkerte navne på kilder end først antaget, lyder det fra Ekstra Bladet.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Sportsjournalist Michael Qureshi blev fredag bortvist fra sin arbejdsplads, Ekstra Bladet. Baggrunden var, at han over for avisen har indrømmet et eksempel på, at han har brugt et forkert navn på en kilde i en artikel.

Ekstra Bladet er i gang med en undersøgelse af Michael Qureshis artikler, og undersøgelsen forventes at ligge klar fredag. Men allerede nu tegner det til, at omfanget er større end det ene eksempel, som journalisten har indrømmet over for Ekstra Bladet. Det sagde ledende digital redaktør på Ekstra Bladet i går i programmet Onside på TV3 Sport, der har bragt sagen frem i lyset. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs