MediaWatch

Flere forlader frivilligt Berlingske

Berlingske-ansatte meddeler drypvist, at de frivilligt forlader avisen. Det er endnu uvist, hvor mange der i alt har fået en frivillig fratrædelse.

Flere journalister på Berlingske og Berlingske Business har i løbet af de senste timer meddelt på diverse sociale medier, at de har søgt og fået en frivillig afgang.

Det gælder blandt andet tv-redaktør og journalist ved Berlingske Business, Casper Schrøder, som på Twitter skriver, at han har søgt og fået en frivillig fratrædelse. Det samme gælder Peter Nyholm, Berlingskes tidligere finansredaktør og senest en del af gravergruppen på avisen, som skriver på Facebook, at han også har fået en frivillig fratrædelse. Dertil kommer journalist og tillidsmand på Berlingske Uffe Gardel, som allerede i går annoncerede sit farvel.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs