MediaWatch

Berlingske udelukker ikke flere lukninger eller frasalg

Beslutningen om at lukke BNB og afslutte samarbejdet med TV 2 har været svær, men nødvendigt, siger Berlingskes konstituerede topchef, der ikke afviser flere fravalg.

Foto: PR/Berlingske Media

"Hovedformålet med det hele er, at vi skal udvikle vores brands og være mere attraktive i markedet og over for læserne.”

Sådan opsummerer Berlingske Medias konstituerede topchef, Bjarne Munck, baggrunden for de ændringer, mediehuset står foran, og som få timer forinden blev præsenteret for koncernens medarbejdere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs