MediaWatch

Direktør stopper på Jyllands-Posten

Jyllands-Postens bladdirektør har besluttet at stoppe i sit job. Chefredaktør tager midlertidigt over.

Claus Hovge Andersen stopper som bladdirektør på Jyllands-Posten | Foto: Sisse Dupont/Polfoto/Arkiv

Claus Hovge Andersen stopper som bladdirektør for Jyllands-Posten. Det oplyser avisen i en pressemeddelelse.

Han har været på Jyllands-Posten siden 2011, hvor han kom fra en post som direktør for Den Blå Avis. Claus Hovge Andersen har været i spidsen for avisens kommercielle og digitale udvikling, men vil nu søge nye græsgange.

"Jeg har, sammen med mit ledelsesteam, udviklet og søsat en lang række digitale initiativer såsom Premium, Watch Medier og Finans.dk. Det har været spændende at være med til at udvikle den digitale forretning på Jyllands-Posten, men nu står jeg et sted i livet, hvor jeg gerne vil bruge mine kompetencer og erfaringer et nyt sted," siger Claus Hovge Andersen i pressemeddelelsen.

Han oplyser til MediaWatch, at han ikke har yderligere kommentarer til sin afgang.

Chefredaktør tager over midlertidigt

Posten som bladdirektør bliver midlertidig overtaget af Jyllands-Postens ansv. chefredaktør Jørn Mikkelsen. Planen er, at der skal findes en mere permanent afløser for Claus Hovge Andersen.

Jørn Mikkelsen benytter anledningen til at takke den afgående direktør for indsatsen.

"Vi har meget at takke Claus for. Jyllands-Posten har flyttet sig rigtigt meget i den tid, Claus har haft det øverste kommercielle ansvar. Den transformation, som virksomheden har gennemgået, har han været en drivende kraft i. Vi ønsker ham held og lykke på hans videre vej," siger Jørn Mikkelsen i pressemeddelelsen.

Det er generelt en travl dag for JP/Politikens Hus. Politiken har således meldt ud om ændringer, der flytter rundt på de redaktionelle muskler på Rådhuspladsen. Du kan læse mere om den historie i artiklerne herunder.

Politiken lægger flere redaktioner sammen

Tage Otkjær stopper på Politiken 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs