MediaWatch

Rådgiver: Mindre direktion passer fint til det nye Berlingske

Berlingske Media skærer kraftigt ned i direktion. Det overrasker ikke rådgiver, som ser skærpede krav til ny koncernchef efter dagens ledelsesændring.

Fire direktører bliver berørt af en ny organisation i Berlingske Media. Ved udgangen af oktober stopper bladdirektøren, marketingdirektøren og økonomidirektøren, og i foråret stopper direktøren for Berlingske Lokale Medier efter planen, når salget af Midtjyske Medier er bragt til ende.

Slankningen af koncernledelsen kommer efter flere strategiske manøvrer fra den nye belgiske ejer, De Persgroep. Mest markant er frasalget af Midtjyske Medier til Jysk Fynske Medier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs