MediaWatch

Medie: Tre direktører stopper i Berlingske Media

Berlingske Media skærer ledelslag fra. I alt fire direktører forlader koncernen, skriver Finans.

Ejerskiftet i Berlingske Media betyder store ændringer i direktionen, skriver Finans. Tre direktører stopper og endnu en forlader direktionen, der i dag består af seks direktører, når salget af Midtjyske Medier er afsluttet. Det fremgår af en intern meddelelse til medarbejderne.

"Berlingske Media har fra og med 31. oktober 2015 ikke længere et ledelseslag der hedder Koncernledelsen. Tre koncerndirektører forlader virksomheden mens én yderligere forlader virksomheden efter at have sikret overdragelsen af Midtjyske Medier til Jysk Fynske Medier," hedder det i meddelelsen.

Ifølge Finans drejer det sig om de tre direktører Peter Nordgaard, der har titel af økonomidirektør, marketingdirektør Mark Hammerich og bladdirektør John Kristensen. Desuden fratræder Gorm Wesing Flyvholm, direktør for Berlingske Lokale Medier, i marts næste år, når salget af Midtjyske Medier til Jysk Fynske Medier efter planen er bragt i mål.

Ifølge en oversigt på Berlingskes hjemmeside består koncernledelsen af seks personer. Fire af dem er altså på vej ud. De to tilbageværende er Bjarne Werner Munck, konstitueret koncernchef, og personaledirektør Mads Hyltoft Rønnov-Jessen.

Tidligere bestod koncernledelsen af syv personer, men med Lisbeth Knudsens afgang i slutningen af september blev det tal altså barberet ned til seks.

Mere fra MediaWatch

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs