MediaWatch

Børsen sløjfer "sladderspalte" på bagsiden

Efter flere år med samme koncept er der nu udskiftning på bagsiden af Børsen. Det sker med effekt fra i morgen.

Efter flere år med "Det sladrer"-konceptet, hvor en række Børsen-redaktører har taget fat i aktuelle emner og nyheder fra deres stofområder, er det tid til fornyelse.

Fra i morgen hedder konceptet "Udenfor citat". Formålet er at tolke den seneste tids nyheder og læse, hvad der står mellem linjerne.

"Vores ambition med den nye bagside er at give vores læsere en forståelse af de vigtigste begivenheder i dansk erhvervsliv - både sådan at læserne kan være opdateret om, hvad der rører sig, og sådan at læserne kan få inspiration og ledelsesmæssige værktøjer, som de kan bruge i deres hverdag," skriver Børsens chefredaktør, Niels Lunde, i dagens udgave af avisen.

Bagsiden kommer til at blive skrevet af fem Børsen-redaktører på skift: Chefredaktør Niels Lunde, finansredaktør Thomas C. Høie, penge- og investorredaktør Simon Kirketerp, Fynsredaktør Jens Bertelsen og Jyllandsredaktør Mads Meisner Christensen.

Det nu tidligere "Det sladrer"-koncept var en størrelse, som Niels Lunde tog med sig, da han i 2011 skiftede fra Politiken til Børsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et forlag med faldende flyvehøjde, en pris på åbning af DR’s kæmpearkiv, en omfattende fyringsrunde og en radiodirektør, der må se i øjnene at vigtig målsætning bliver svær at nå. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs