MediaWatch

DJ: Andre medier skal ikke slikke sig om munden

Den nye Børsen-overenskomst betyder bl.a. lavere startløn og dårligere opsigelsesvarsel for nye ansatte. Andre medier skal ifølge DJ ikke stile efter at kunne indføre samme model.

Børsens medarbejdere har stemt ja til en ny overenskomst. Den betyder bl.a., at medarbejdere, som var ansat før 1. marts, ikke kan fyres i overenskomstperioden, som løber over to år.

Til gengæld indføres en lavere startløn for nyansatte, ligesom nye folk på dagbladet får dårligere opsigelsesvarsel og selv skal betale deres frokostpause. Tine Johansen, næstformand i Dansk Journalistforbund, fortæller, at andre medier ikke skal regne med at få held med at lave det, som hun kalder "et A- og et "B-hold".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs