MediaWatch

Jysk Fynske Medier: Vi bliver større end Berlingske

Når konsolideringen er overstået, retter Danmarks tredjestørste avishus fokus mod vækst. På sigt vil det gøre dem større end Berlingske, lyder det fra Jesper Rosener.

Den regionale avis-sværvægter Jysk Fynske Medier vil om et par år være større end Berlingske, siger Jesper Rosener, adm. direktør i Jysk Fynske Medier, i et interview med Finans.

I interviewet siger Jesper Rosener, at Jyske Fynske Medier "helt sikkert" vil have overhalet Berlingske på omsætning om et par år.

"Vi kommer med et klart sigte her, når vi er forbi konsolideringen. Det har jeg ikke set fra de to andre mediehuse. Nu skal jeg passe på, hvad jeg siger, for de kan selvfølgelig ændre retning. Men skulle jeg helt alene lægge strategien her - jeg anerkender konsolideringsperioden, det er en røvkedelig tid, det er rigtig nemt, og det tager noget tid - så skal vi også tilbage på sporet. Vi skal vækste. Det er det, der skal til," siger Jesper Rosener til Finans.

De tre avishuse bag Jysk Fynske Medier havde sidste år en samlet omsætning på 1,6 mia. kr. mod Berlingske-koncernens 1,8 mia. kr. og JP/Politikens Hus' 4,3 mia. kr.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs