MediaWatch

Trods millionsøgsmål: Metroxpress har ikke afsat en krone

Metroxpress har ikke hensat penge til at møde politiets krav om konfiskation af millionbeløb i sag om ulovlige spilannoncer. "Vi tror ikke på, at der er en sag," siger direktøren.

Foto: Simon Fals/Polfoto/Arkiv

Metroxpress føler sig så sikker på, at politiet ikke har en sag vedrørende gratisavisens brug af ulovlige spilannoncer, at den ikke har afsat penge til sagen.

Det fremgår af Metroxpress' årsregnskab for 2014. Her skriver gratisavisen, at politiet har sigtet Metroxpress for at have overtrådt spillelovgivningen ved i flere år at have bragt spilannoncer fra udenlandske spilfirmaer, der indtil liberaliseringen af spillelovgivningen i 2012 ikke havde bevilling i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs