MediaWatch

Morsø Folkeblad hæver resultatet

Kommunalvalg og godt 1 mio. kr. i omstillingsstøtte øger resultatet i Morsø Folkeblad, der i 2013 fik ny hovedejer i Nordjyske Medier.

Morsø Folkeblad, der udgiver et af Danmarks mindste dagblade samt en ugeavis, havde bange anelser for 2013. Da huset i slutningen af 2012 lagde budgettet for det følgende år, så det, ifølge den daværende bestyrelsesformand Ejnar Clausen, så sort ud, at den lille avis følte sig nødsaget til at gå på jagt efter en ny hovedaktionær.

Resultatet var, at Nordjyske Medier i begyndelsen af sidste år købte 51 pct. af aktierne.

Ser man på det netop offentliggjorte regnskab, har Morsø Folkeblad dog klaret sig noget bedre end i 2012. Årets resultat er hævet fra 200.000 kr. til 1,4 mio. kr., mens omsætningen er øget fra 34,9 mio. kr. til 35,3 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs