MediaWatch

Intet lokalt bud på Randers Amtsavis

I dag var der deadline for indikative bud på Berlingskes lokalaviser. Der er kommet lokale bud i Aarhus, Holstebro og Viborg, mens investorer i Randers har bedt om mere tid.

I dag kl. 12.00 udløb fristen for indledende bud på de fire regionalaviser i Midtjyske Medier, hvor de lokale avisledelser har fået chancen for selv at samle interesserede investorer.

Det er lykkedes for de tre. Avisledelserne på Viborg Stifts Folkeblad, Dagbladet Holstebro-Struer og Aarhus Stiftstidende er kommet med bud fra lokale investorer. Randers Amtsavis er der derimod ikke kommet lokalt bud på. Det fortæller koncernchef i Berlingske Media, Lisbeth Knudsen:

"Hvad angår de lokale købssituationer, forelægger der indikative bud fra ledelsen på aviserne i Aarhus, Holstebro-Struer og Viborg. I Randers er der kommet en konkret henvendelse fra lokalt hold, der gerne vil bede om mere tid til at komme med et bud efter sommerferien," siger hun.

Hun fortæller, at det drejer sig om nogle konkrete investorer, der endnu ikke har forhandlet, men som gerne vil involvere sig med ledelsen på Randers Amts Avis, og som derfor har bedt om mere tid til at forberede et bud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs