MediaWatch

Stiften: "Vi forhandler stadig"

Mens dagbladene i Viborg og Holstebro har garanteret, at de kommer med lokale bud på deres egne aviser på mandag, er udmeldingerne fra Århus Stiftstidende og Randers Amtsavis mere afdæmpede.

Foto: Søren Bidstrup, Berlingske Media

Siden Berlingske Media og Mecom gav dagbladene i Midtjyske Medier løbepas til selv at finde lokale købere til de regionale aviser, har ledelserne arbejdet på at finde interesserede investorer inden deadline for indikative bud den 1. juli.

Dagbladet Holstebro-Struer har siden meldt om konkrete tilsagn om millionstøtte fra to sværvægtere i det lokale erhvervsliv: direktør i Færch-fonden Rasmus Færch og virksomheden Vald. Birn A/S. Viborg Stifts Folkeblad har meldt, at der kommer et bud, men er mindre specifik om hvem, der har luftet interesse for at investere i avisen.

Til sammenligning er meldingerne fra de to østjyske titler, Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende, mere afdæmpede.

"Det går planmæssigt, vi forhandler stadig," siger Turid Fennefoss Nielsen, chefredaktør for Randers Amts Avis og Århus Stiftstidende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs