MediaWatch

Viborg: Vi kommer med et bud

Mulige investorer har vist tilstrækkelig interesse for Viborg Stifts Folkeblad til, at ledelsen kan komme med et bud til Mecom, siger chefredaktør.

Onsdag aften holdt Viborg Stifts Folkeblad et lukket møde for 12-14 repræsentanter fra det lokale erhvervsliv - folk, der kunne have interesse i og mulighed for at investere i Folkebladet. Mødet var arrangeret af Viborgegnens Erhvervsråd, der havde inviteret folk fra netværket til at høre nærmere om avisens økonomi og mulighederne i et lokalt opkøb.

Avisens chefredaktør, Lars Norup, er positiv efter mødet og bekræfter nu, at avisens ledelse, der har allieret sig med en række erhvervsfolk og revisorer, vil komme med et indikativt bud den 1. juli, der er deadline for aviserne i Midtjyske Medier.
 

"Vi oplever meget kraftig interesse og har fået nok, seriøse mundtlige tilsagn til, at vi tør gå videre i processen," siger han til MediaWatch,"Vi kommer med et indikativt bud den første."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 i Norge opruster digitalt

Egmonts store norske tv-forretning øger bemandingen på tv2.no med 30 stillinger som led i en digital opgrading, der bl.a. skal styrke nyhedsformidlingen på breaking.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs