MediaWatch

Jyllands-Postens Lokalaviser tager ejerskab over østjysk ugeavis

Jyllands-Posten udvider sin lokalekspansion med den fulde overtagelse af ugeavisen Din Avis i Randers.

Foto: Screenshot

Jyllands-Postens Lokalaviser tilføjer et 12. lokalmedie til porteføljen med overtagelsen af det fulde ejerskab af Din Avis i Randers. Det skriver JP/Politikens Hus i en pressemeddelelse.

"Din Avis passer perfekt ind i Jyllands-Postens Lokalaviser. Med dyb respekt for den position, som Din Avis har opnået i Randers, glæder vi os til, at den nu bliver en del af Østjyllands førende udgiver af lokalaviser," siger Rasmus Blegvad, adm. direktør for Jyllands-Postens Lokalaviser

Mediehuset har hidtil delt ejerskabet med Radio ABC, hvis adm. direktør ser gunstige muligheder for begge parter i at lade Jyllands-Postens lokaldivision tage over.

"Efter 20 års fælles ejerskab med Avis-Tryk er det tid til at give faklen videre til Jyllands-Postens Lokalaviser, mens vi på Radio ABC fortsat udvider på audio og radio," siger Radio ABC-chefen Ole Søndergaard i meddelelsen.

Omrokeringen får ikke praktisk betydning for Din Avis' redaktion, som forbliver på sin nuværende placering i Randers.

En anden brik i Jyllands-Postens lokaljournalistiske strategi blev rykket frem onsdag, da JP Lokal onsdag gik i luften med fire nye, digitale lokalmedier i Horsens, Randers, Vejle og Viborg. Medierne vil fokusere på politik, erhverv og kultur som bærende indholdssøjler, men med mennesker og det liv, de lever lokalt, som indgang og med en yngre målgruppe for øje end kernen af Jyllands-Postens segment.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs