MediaWatch

Børsens formand har tillid til ledelsen trods anmeldelse for mulig svindel

Sagen om mulig svindel med coronakompensation på Børsen rokker ikke ved opbakningen til topchef Bjarne Corydon, siger bestyrelsesformand og direktør for Bonnier Business to Business, Karmo Kaas-Lutsberg.

Bestyrelsesformand for Børsen, Karmo Kaas-Lutsberg, er også direktør for Bonnier Business to Business. | Foto: Peter Jönsson/PR/Bonnier

Erhvervsavisen Børsen er kommet i mediernes og myndighedernes søgelys, efter en sag om manipulerede annoncesalgstal er dukket op.

Et tip fra en anonym whistleblower fik for en måned siden ledelsen til at igangsætte en ekstern advokatundersøgelse, der tirsdag bekræftede, at der i Børsens kommercielle afdeling blev flyttet annoncesalg for at opnå en højere kompensation for omsætningstab under den første nedlukning i foråret 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs