MediaWatch

Bjarne Corydon efter politianmeldelse: "Det er en udfordring, vi skal tackle"

Det kommer ikke bag på Børsens topchef, Bjarne Corydon, at sagen om manipulation med annoncesalg på avisen nu fører til en politisag. "Vi vil stille os til rådighed for efterforskningen,” lyder det.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Dagbladet Børsen står over for en strafferetlig efterforskning, efter Slots- og Kulturstyrelsen tirsdag aften har valgt at politianmelde mediehuset til Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK).

Politianmeldelsen kommer i direkte forlængelse af, at Børsens eksterne advokatundersøgelse tidligere tirsdag bekræftede, at der blev manipuleret med salgstallene i annonceafdelingen for at opnå en højere corona-kompensaton for tabt annoncesalg fra staten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs