MediaWatch

Jysk Fynske Medier sætter strøm til erhvervsmedie i Aarhus

Erhvervsliv Aarhus er navnet på et nyt digitalt erhvervsmedie, der indgår i første fase af ny digital lokalsatsning fra Jysk Fynske Medier. En redaktør og en journalist skal levere indholdet målrettet erhvervslivet i det østjyske.

Foto: PR/Jysk Fynske Medier/Mads Hansen

Jysk Fynske gør alvor af sin plan om at etablere en række lokale erhvervsmedier og har netop lanceret det rent digitale medie Erhvervsliv Aarhus.

"Et rigtigt erhvervsmedie, fordi vi ikke kun skriver om erhvervslivet - men også til jer, der lever i det og skaber vækst, arbejdspladser samt stolthed i og omkring Aarhus. Det er den udvikling, som vi gerne vil styrke, og det vil vi gøre ved at bringe byens gode kræfter sammen med udgangspunkt i kvalitetsjournalistik og flere ugentlige nyhedsbreve," skriver Erhvervsliv Aarhus' to journalistiske kræfter, Kirsten Louise Laursen, der er ansat som journalist på det nystartede medie, samt Henrik Skov Anhøj, der er redaktør.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs