MediaWatch

Redaktionschef på Avisen Danmark stopper efter under et års ansættelse

Tidligere nyhedsvært på DR Jeppe Nybroe vil fra august ikke længere være en del af ledelsesholdet på Avisen Danmark. Chefredaktør kalder det "udramatisk".

Foto: Niels Hougaard/INDBLIK

Jeppe Nybroe blev tilbage i november ansat som redaktionschef på Avisen Danmark, men om tre måneder stopper han igen, oplyser chefredaktør Peter Rasmussen til Journalisten.

"Han stopper om tre måneder. Det blev besluttet umiddelbart før 1. maj, og det var en helt udramatisk beslutning om, at sådan skulle det være," siger Peter Rasmussen til Journalisten og tilføjer, at en ny podcastredaktion og et nyt nyhedsbrev stiller nogle nye krav.

Ifølge Peter Rasmussen er det hele organiseringen af redaktionen, som er oppe i luften i øjeblikket.

Da den tidligere DR-vært Jeppe Nybroe blev ansat sidste år, lød det fra Avisen Danmark, at ansættelsen skete som led i en redaktionel oprustning. Før ansættelsen på Avisen Danmark, som er en del af Jysk Fynske Medier, kom Jeppe Nybroe fra en stilling som kommunikationschef i Det Danske Hus i Palæstina. Derudover har han erfaring fra DR som tidligere vært på TV-Avisen og TV 2 Øst. Han er desuden forfatter til bogen "Kidnappet - i islamisternes fangehul" om tiden, han i 2014 blev holdt som gidsel i Libanon.

Avisen Danmark udkommer som fælles sektion om indland og dansk politik sammen med de 14 lokale og regionale dagblade, Jysk Fynske Medier udgiver.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs