MediaWatch

North Media skifter ud på formandsposten

Mads Dahl Møberg Andersen fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem, og i stedet foreslås Ole Borch som ny formand.

"Min kone Britt og jeg har besluttet at lade vores North Media A/S aktier testere til et fond, som kan fortsætte den langsigtede og strategiske retning for selskabet i mange år fremover," udtaler hovedejer Richard Bunck i meddelelsen. | Foto: Photo by Oleg Magni from Pexels

På den kommende generalforsamling vil der blive skiftet ud på formandsposten i North Medias bestyrelse.

Det fremgår af en melding fra mediekoncernen.

Mads Dahl Møberg Andersen vil træde tilbage, men fortsætte som menigt bestyrelsesmedlem, og i stedet foreslås Ole Borch som ny formand.

Hovedejer Richard Bunck vil fortsætte i sin egenskab som næstformand.

"Forslaget bygger på mine tanker om, hvorledes North Media A/S skal ejes og drives den dag, hvor jeg ikke længere kan være en del af bestyrelsen."

"Min kone Britt og jeg har besluttet at lade vores North Media A/S aktier testere til et fond, som kan fortsætte den langsigtede og strategiske retning for selskabet i mange år fremover," udtaler Richard Bunck i meddelelsen.

Mads Dahl Møberg Andersen, der de seneste tre år har siddet på formandsposten, peger på, at North Media de seneste år er blevet forberedt på ny vækst.

"Jeg tror ikke vi har stået skarpere siden slutningen af 1990’erne," udtaler han i meddelelsen og tilføjer:

"Den ejerform, som skal forberedes, kræver andre erfaringer på formandsposten, så jeg overlader med stolthed posten til Ole Borch. Selv vil jeg udvikle mit bestyrelsesarbejde med poster i andre selskabers bestyrelser og er rigtig glad for fortsat at skulle bidrage som bestyrelsesmedlem hos North Media."

Desuden forelås Ann-Sofie Østberg Bjergby som nyt bestyrelsesmedlem, mens alle nuværende medlemmer foreslås genvalgt.

North Media oplevede indtjeningsfremgang trods manglende vækst i 2020

Esportssatsning med Nordisk Film i ejerkredsen lukker ned 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs