MediaWatch

Esportssatsning med Nordisk Film i ejerkredsen lukker ned

Nordisk Film og Parken Sport & Entertainment trækker stikket på fælles esportsselskab efter fire år.

Det fælles esportsprojekt North blev præsenteret af Nordisk Film og Parken Sport & Entertainment i 2017. | Foto: Bidstrup Stine/Ritzau Scanpix

Esportsselskabet North, som er ejet af Nordisk Film og Parken Sport & Entertainment, lukker og slukker. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Selskabet så dagens lys i 2017, men coronapandemien har gjort det vanskeligt at drive forretning inden for esport, skriver parterne. I stedet vil både Nordisk Film og Parken fokusere på egne kerne- og vækstområder, fremgår det af meddelelsen.

"Det er stadig usikkert, hvornår en genåbning efter covid-19 er realistisk, så vi kan få kunderne tilbage. Der er fortsat er potentiale i e-sport og gaming, men tidshorisonten er lang og usikker, og covid-19 har rykket tidshorisonten yderligere år ud i fremtiden efter vores vurdering, da både esport og sportsbranchen som helhed er hårdt ramt økonomisk," siger Lars Bo Jeppesen, adm. direktør for Parken og bestyrelsesformand for North, i meddelelsen.

North har bl.a. aktiviteter inden for spillet Fifa, og det bliver overtaget af FC København, der er en del af Parken Sport & Entertainment.

North har ikke præsenteret regnskab for 2020. I 2019 landede selskabet et underskud på 12,4 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Corydon: Vi har givet advokaterne frie hænder

Børsen igangsætter advokatundersøgelse efter mistanke om mulig snyd med statens corona-hjælpepakke. Ifølge topchef Bjarne Corydon kan det mulige urene trav have været tungen på vægtskålen, som afgjorde, at Børsen fik en større andel af tabet kompenseret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs