MediaWatch

Berlingske Media-direktør glad for sexisme-undersøgelse: Vi har fået et kvalificeret grundlag

En undersøgelse har sørget for et kvalificeret grundlag at arbejde med på sexismeområdet, og i første kvartal næste år regner Berlingske Media med at rulle en handlingsplan ud, siger HR-direktør.

Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Selvom ét tilfælde af uønsket seksuel opmærksomhed er et for meget, er Lise Glerup, HR-direktør i Berlingske Media, glad for den sexisme-undersøgelse, mediehuset har foretaget og nu fået resultaterne af. 469 besvarelser giver nemlig noget at arbejde videre med.

"Vi lavede den her undersøgelse for at få et kvalificeret grundlag som udgangspunkt for at arbejde med arbejdsmiljøet, og det har vi fået, for der er 469 medarbejdere, der har besvaret spørgeskemaet. Det er jeg virkelig glad for," siger Lise Glerup.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs