MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nordjyske Medier satte navn på ny redaktionel spydspids, årets Bogforum bliver ikke til noget, og så var der relativt stærk blæst om Google, som dumpede børne-app fra DR. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

I 2020 bliver der ikke noget Bogforum, som sigter efter at vende tilbage i sin vante form i 2021. | Foto: Finn Frandsen

Juli er blevet til august, og sommerferien er i tiltagende grad et overstået kapitel. Uanset om du er på ferie, på arbejde eller noget derimellem, skal du ikke snydes for den ugentlige gennemgang af de vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Vi begynder med et jobskifte. Nordjyske Medier har udpeget ny ansv. chefredaktør i skikkelse af Karl Erik Stougaard, der dermed siger farvel til Euroman og posten som chefredaktør. Han tiltræder 1. september og varsler bl.a., at han vil blande sig i debatten om lokal- og regionaljournalistik.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs