MediaWatch

Tillidsrepræsentant for sælgere i Jysk Fynske: "Vi har set, hvor tallene bar henad"

Det bliver ikke muligt at undgå afskedigelser blandt de HK-ansatte i Jysk Fynske Medier, forventer tillidsrepræsentant for bl.a. annoncesælgerne, der peger på, de lavthængende frugter allerede er plukket. Han mener ikke, det er en optimal løsning at skære i pulje til udvikling.

Foto: PR/Jysk Fynske Medier/Mads Hansen

Jysk Fynske Medier vil gå sommerferien i møde med færre ansatte. Tirsdag blev det meldt ud, at landets næststørste avishus i de første dage af juli skærer ned og forventer at nedlægge godt 100 stillinger for at sænke de årlige omkostninger med mere end 60 mio. kr.

For Lars Maiborg, der er tillidsrepræsentant for de ansatte organiseret i HK Handel og Kontor, og som tæller en stor gruppe på den gode side af 300 ansatte inden for salg, administration, distribution og logistik, kommer omfanget ikke som en stor overraskelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: OL-håndbold og sejlsport trak flest seere

TV 2's nye underholdningsprogram "Først og sidst" tabte sin førerposition fra forrige uge til en række OL-opgør, som skubbede andre formater ned af listen. OL stod for 12 af 20 udsendelser i Kantar Gallups liste over sidste uges 20 mest sete liveprogrammer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs