MediaWatch

Journalister i Jysk Fynske Medier afviser lønnedgang i ny sparerunde

Mulighed for at journalisterne går ned i løn i længere tid for at undgå fyringer i Jysk Fynske Medier, kommer ikke på bordet under de kommende forhandlinger med ledelsen, lyder det fra fællestillidsrepræsentant for journalisterne, der er overrasket over antallet af varslede afskedigelser.

Foto: PR/Jysk Fynske Medier/Mads Hansen

Fredag indledes forhandlinger mellem de redaktionelle medarbejdere og ledelsen i Jysk Fynske Medier, der skal munde ud i en del af den aftale, der i alt skal skære over 60 mio. kr. af de årlige omkostninger i koncernen.

Forventningen er, at coronakrisen vil sætte permanent aftryk på annoncemarkedet, der vil betyde et ekstra årligt omsætningsfald på 60 mio. kr. Derudover vil ledelsen spare et millionbeløb, der skal kompensere for de lønstigninger, faggrupperne i koncernen har vundet ved seneste overenskomstforhandlinger, og som spænder ben for den fastfrysning af lønomkostningerne, der er besluttet fra ledelsesside.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs